A mi Erzsébetvárosunk

Sajtószemezgető 2. [174.]

Hírek az elmúlt pár napból...

2021. október 28. - amier

80 százalékos győzelmet aratott az elnökválasztáson a jelenlegi üzbég elnök,
Savkat Mirzijojev. (444.hu

Példaképeink — Ha netán problémátok lenne a megkülönböztetésükkel: a jobboldali figura Savkat Mirzijojev üzbég elnök, a kevésbé jobboldali — és kissé magasabb! — a magyar kormányfő. Felhívnám nb. figyelmetek a nadrágok kísérteties hasonlóságára.

orban_mirzijojev.jpg

Innentől ismét csak röviden…

Mészáros Lőrinc alapítványa egy Hide the Pain Harold-mémmel poénkodott azon, milyen arccal kell várni a támogatási összegeket (444.hu)
Ez te vagy, ahogy az alapító szövegét olvasod arról, hogy ő a világ legokosabb embere. Okosabb, mint Zuckerberg...

Hadházy: vádemelés történt, de semmi ok az örömre (Magyar Narancs)
Öveges-program — Magyarországon a rendőrség (mint intézmény; itt véletlenül se az egyes rendőrökre akarok utalni) a legnagyobb és legszervezettebb bűnszövetkezet; a többiek működésének alapja. Ezekkel a dolgokkal minden érintett tisztában van; az elkövetőket név szerint ismeri. Ők laknak a vendég- és vadászházakban; onnan támogat- ják a rendőrárvák segélyalapját. Mert ők a rendszer pillérei. Ja, és az ügyészség a másik.

Gyalogos hidat építenek a záportározó tó fölé Felcsúton (RTL Híradó)
Gyalogoshíd két méterenként alátámasztva, feszített kábeles tartószerkezettel. Kotorjunk egy tavat, hogy legyen helye a fölösleges víznek. Kupacoljunk fel benne egy mesterséges szigetet, hogy kevesebb helye legyen a fölösleges víznek... és akkor máris van hova hidat építeni! Kéne még néhány helikopter, hogy forradalmi megoldásként lelógatott láncokkal tartsák a pallót... vagy ne adjak tippeket?

Megj.: Ugye, mindenki el tudja képzelni, hogyan csinál meg egy ilyen hosszú gyaloghidat kényelmes tempóban négy ember két hét alatt 10 gerendából és kellő mennyiségű deszkából? Mivel az időbe belefér, korláttal is adjusztálható.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4816738940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása