A mi Erzsébetvárosunk

Moderálási elvek

2013. szeptember 16. - amier

Oldalunkon a következő kommentmoderálási elvek vannak érvényben:

§ A beküldött kommentek ugyan automatikusan jelennek meg, de csak azok maradnak meg véglegesen, melyeket a blog szerzője(i) valamilyen szempontból érdekesnek, értékesnek gondol, gondolnak.

Vagyis a moderálás - amikor éppen van -  100 százalékban szubjektív. Ugyanakkor a blog szerzői igyekeznek minden kommentet átolvasni, és a jobbakat, értékesebbeket beengedni a felületre, a lehető legtöbb - pro és kontra - állásfoglalást bemutatva.

A cél, hogy a blogot ne csak a postok, hanem (sőt!) a kapcsolódó kommentek miatt is érdemes legyen olvasni. Minden másra ott a Facebook, a Twitter, a fórumok, és ezernyi szabadon telefirkálható webhely.

A mi Erzsébetvárosunk blog moderálási elvei így tehát majdnem teljes egészében megegyeznek például a Webisztán, vagy a Képviselő Funky moderálási elveivel.

Természetesen várjuk minden kedves olvasó minden kedves észrevételét. Nem biztos, hogy mindre válaszolni fogunk, de azt megígérjük, hogy mindet elolvassuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr155515594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása