A mi Erzsébetvárosunk

Felcsúti olimpia [355.]

Gyermekkori álmok.

2023. augusztus 31. - amier

Közkedvelt miniszterelnökünk a Magyar Zene Házában az atlétikai világbajnokság (tehát önmaga) tiszteletére rendezett műsoron és fogadáson vett részt, és ott őszinte örömére sportvezetőkkel és sportdiplomatákkal találkozott. Részletesen kifejtette, hogy az össze- sített éremtáblázaton első tíz helyezett ország közül mi vagyunk az egyetlenek, akik még nem rendeztek olimpiai játékokat. „Ez aligha maradhat így az idők végezetéig”vélekedett.

felcsut_olimpia.jpg

Van azonban egy kis baj, nevezetesen hogy az olimpiát nem országok, hanem városok rendezik. Egyszer már bepróbálkozott egy budapesti olimpia ötletével, de azt a közel egyértelmű elutasítás és az ezt kifejezni hivatott népszavazási kezdeményezés hatására visszavonta (mihelyst sikerült fáradságos munkával, de nagyon-nagyon gyorsan össze- gyűjteni az ehhez kellő aláírásokat).

Találnia kell tehát egy olyan várost, amely támogatja az ötletet.

Fügedi Ubul

P.s.: De majd lesznek "vidéki helyszínek" (pl. Budapest).

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7018204835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása