A mi Erzsébetvárosunk

Műszaki ÉS technikai problémák [341.]

2023. július 05. - amier

Leállította Mészáros Lőrinc cége
a Szeged–Röszke vasútvonal felújítását. (Szabad Európa

Leállította Mészáros (naná) V-Híd nevű vállalkozása a Szeged–Röszke vasút korszerűsíté- sét — tájékoztat a Szabad Európa. Mivel a címben idézett problémák "merültek fel".

meszaros_vasut.jpg

Ugyan mifélék és honnan? Hány ilyen probléma? Mik ezek? Mennyi pénzt vettek fel idáig ezekre a munkákra? Mennyi kötbért fizetnek a csúszásért/nem teljesítéséért? Lesz-e valaki "őfelsége ellenzékéből", aki ezeket a kérdéseket felteszi, netán közérdekű adatokat igényel?

Arról, hogy mifélék lehetnek ezek a problémák, ebből az előzményből tájékozódhatunk. Ugye, mindenki emlékszik az igori vasút* építésének történetére?

Fügedi Ubul

P.s.: Közben átcsoportosítják erőiket. Mészáros Lőrinc családi cége újítja fel a Magyar Tudományos Akadémiát (is). (via 444.hu)

*Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9218161094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása