A mi Erzsébetvárosunk

Gyümölcsfeldolgozó [448.]

2024. október 16. - amier

Ez már a hetedik ilyen gyömölcsfeldolgozó, amit Hadházy talált. Az EU-s pályázatok szépsége, hogy amint letelik a „kötelező fenntartás”, a néhány, formálisan vett és egy sufniban mutatóba elhelyezett gépet ki lehet pakolni/el lehet adni, a „gyümölcsfeldol- gozó” pedig immár legálisan átalakítható családi házzá, nyaralóvá vagy ahogy tetszik.

gyumolcsfeldolgozo2.jpg

Hadházy fb-posztban mutatta be legújabb találatát, ahol papíron egy lekvárfőző üzem és egy sportcentrum épült, azonban valójában úgy tűnik, hogy két családi házat húzott fel egy építési vállalkozó. Mint írta, lekvárfőző üst nem volt bent, ugyanis állítólag elromlott, de az öt üveg mintalekvárból kapott egyet ajándékba.

Hadházy Ákos, 2024. X. 14. Ez meg a kiegészítés további 60 millióval:

Úgy tűnik, már törölték is a diósjenői GYÜMÖLCS NÉLKÜLI GYÜMÖLCSFELDOLGOZÓ adatlapját a hivatalos pályázati adatbázisból, miután reggel kitettem az ott készült videót…

Azért teszek ki egy külön képet a frissen ültetett facsemetékről, gondolom, ezekre hivatkozva kérte a 60 milliót a diósjenői építési vállalkozó… Panaszkodott is, hogy még csak egy kis része érkezett meg a pénznek (mint ahogyan a lombkoronás polgi is panaszkodott annak idején ugyanerre) . Mindenesetre neki is mondtam, hogy kicsit más idők járnak, lehet, hogy keresztet vethet a pénzre (de legalább neki egy családi háza lesz saját pénzből, nem egy deszkasétánya:) Meg ne felejtsük el, hogy a másik családi házat, a „sportcentrumot” már rég kifizették.)

No és mennyi ez a bizonyos fenntartási idő? Hát 3 (három!!!) év. Úgy bizony! Aztán mehet a lekvárfőző üst a szemétbe, az átminősítési kérelem meg a hivatalba.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8218709180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása