A mi Erzsébetvárosunk

125. Megint újrakezdik?

2014. április 15. - amier

03.jpgA facebook-oldalamra a napokban egy rövid üzenet, ha úgy tetszik, egy levél érkezett az alábbi szöveggel:

"T. Hunvald úr! A 2014.04.10-i Erzsébetváros számában 8.oldalon megjelent Aktuális, de aláírás nélküli írását felháborodottan olvastam. Hunvaldék fizesség meg indítású cikk tartalmát illetően tudtommal nemrégen a bíróság visszautasította a fideszes polgármester beadványát, mert megalapozatlan, jogszerűtlen és ellentmondásos volt. Most újrakezdik!"

vattamanyzsb1.jpg

Zsolti, Zsolti! Te nem is vadászni jársz ide...

Természetesen a cikk megjelenése napján személyiségi jog megsértése miatt pert indítottam az Erzsébetváros újsággal szemben, hiszen valótlan állítások jelentek meg benne. Nincs kétségem a per kimenetelével kapcsolatban. Az újságban felsoroltakról nem jogerősen már döntött a Fővárosi Törvényszék és a Szegedi Ítélőtábla. Mondanom sem kell, hogy a Vattamány-féle önkormányzat számára nem kedvező döntés született. Ezért most újra próbálkoznak, miközben tudják, hogy ezeket a pereket ugyanúgy elvesztik, mint a korábbiakat. Csak a közpénzt költik feleslegesen. Remélem októbertől, már rajtuk kérik számon ezeket…

Hunvald György

***

És ha már muszáj volt (mert hát muszáj volt), megnéztük a nem kevés közpénzből kiadott Erzsébetváros újság fent említett számát. Mely négy nappal a választás után jelent meg. Érdekes módon egyetlen szóval sem említik az április 6-án lezajlott ország- gyűlési választást, illetve annak eredményét. Mintha mi se történt volna... (a Szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr866040725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dtvezer 2014.04.16. 07:42:27

"Aki hazudik az csal, aki hazudik, az lop
Hazudni, csalni csúnya dolog"
(Beatrice)

amier 2014.04.16. 16:37:26

@dtvezer: Nem hazudtunk, tényleg egy mukknyi hír sincs a lapban a választásról... :)
süti beállítások módosítása