A mi Erzsébetvárosunk

Megalakult az új testület [447.]

2024. október 11. - amier

No, ez is megvolt. Miközben kommandósok rohamoztak a Huszár utcában, szerdán megtartotta alakuló ülését Erzsébetváros képviselő-testülete. A nyitóülésen esküt tettek a képviselők és a polgármester, majd megválasztották a régi/új alpolgármestereket is. Általános helyettes dr. Kispál Tibor lett, aki a kerület közbiztonságáért és köztisztaságért felel, Molnár István feladata a társasházi ügyek és pályázatok felügyelete, Szücs Balázs pedig maradt a kulturális, civil és egyházügyi alpolgármester.

e_alakulo.jpg

Sor került a bizottságok elnökeinek és tagjainak megválasztására, minden képviselő bekerült valamelyik bizottságba. A Városüzemeltetési Bizottság elnöke Kertész Tamás lett, a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság vezetőjévé Beregi Balázst választották, a Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság élére dr. Pleva Dániel került. És ha valaki leküzdhetetlen vágyat érez, hogy mindezt meg is nézze, az Önkormányzati TV-n megteheti.

P.s.: Ja, és az óriáskígyó-kedvelő ősfideszes dr. Kosztolányi Dénes is bekerült a testületbe. (Megj.: réges-régen, még Horn Gyula miniszterelnöksége idején a sajtóban azzal híresült el, hogy állítólag Regina nevű pitonját olyan fehér egerekkel etette, amelyek testére piros filccel szocialista politikusok nevét írta fel. Biztos jó képviselő lesz.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6518706110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása