A mi Erzsébetvárosunk

Kissimon a Csányi5-ben [434.]

Ez itt a reklám helye, mert szerettük a képeit.

2024. augusztus 07. - amier

Kiállítás nyílik „Pillanatok az Erzsébetváros újság legutóbbi két évtizedéből” címmel a Csányi5 Galériában. Kissimon István fotókiállításának megnyitója augusztus 22-én 18:00-kor lesz, megnyitja Sarkadi Kálmán szerkesztő-operatőr. A kiállítás szeptember 1-ig nézhető meg.

csanyi5.jpg

Dokumentálok, hitelesítek. Igyekszem a pillanatot szórakoztatóan visszaadni. Tisztelettel a szereplők és a nézegetők felé. A média- szabályokat betartva; a képeknek használhatóaknak kell lenniük. (…) Jólesik, amikor hosszú évek múlva az utcán összefutva egy vadidegennel, megjegyzi: Emlékszik… Azóta sem készült róla, olyan jó kép… (Kissimon)

Az évtizedek alatt Kissimon végigfotózta a kerület utcáit, házait, lakóit és persze ilyen-olyan eseményeit. Képei lassan kordokumentumokká válnak, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a kiállítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1618462397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása