A mi Erzsébetvárosunk

57. Újévi toplista

2014. január 05. - amier

01.jpgNos, kérem tisztelettel, a 2013-as év fogta magát, és csak úgy eltelt. Egy évvel megint idősebbek, tapasztaltabbak, okosabbak lettünk, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Ennek örömére – ahogy ilyenkor már szokás – körülnéztünk a blogon, hogy mit is lájkolt a szeptemberi indulásunk óta legtöbbet a Nyájas Olvasó.

November elején ugyan már összeállítottunk egy Top 5-öt a huszonötödik poszt örömére, most azonban az újévet is illik egy újabb listával köszönteni. Hát mi köszöntjük. A legolvasottabb posztok – mint eddig is – folyamatosan láthatók a jobb oldalon a TOP 5-nél, erre több szót nem is vesztegetnénk. Ami érdekesebb: az 5 legtöbb lájkot kapott poszt listája, ahol megint megnéztük, hogy mit is lájkolt az elmúlt pár hónap alatt a Mélyentisztelt Nagyérdemű.

Következzék tehát az újabb ötös lista, ha már erre jártunk, és épp rá is értünk.

erzsi1.jpg

Emlékeztetőül itt olvasható az előző, novemberi lista:

Itt pedig az új lista következik, ami valóban új. Az előző ötös csoportból csak a két Janikovszky iskolával foglakozó posztunk őrizte meg a helyét az élbolyban, vélhetőleg nem véletlenül, merthogy szerintünk is elég nagy szemétség volt az iskola épületének ünnepélyes, ámde sunnyogós átjátszása az egyháznak…

Ámde! Az eddig megjelent írások közül még jópár Top 5-közeli helyzetbe és 200 lájk fölé került. Ilyen például a Mi lesz veled Klauzál tér? (Gergely József 2013.10.14. – 216), a Botrányos Baross tér (Demeter Tamás, 2013.12.15. – 215), a Sötétség a Rákóczi úton (Devosa Gábor, 2013.12.09. - 209), a Breki-blues (Amier, 2013.10.30. – 207), a Karban tartott nemzeti pedagógusok (Demeter Tamás 2013.09.20. 204) és a végül a Nyilvánosságnak lenni 3. (Hunvald György, 2013.12.16. – 204) című posztunk.

Ez volt tehát Hölgyek, Urak blogunk tavalyi like-toplistája. Tudjuk ugyan, hogy mindez nem egy nagy vasziszdasz, de nekünk jól esett újra olvasni ezeket a bejegyzéseket. És persze azt is tudjuk, hogy ez a pár érdeklődő meg ez a néhány lájk népszerűbb blogokon semmit nem jelentenek, de nekünk fontosak, és szívünknek kedvesek.

Innen folytatjuk majd, további kellemes szórakozást és még egyszer boldog újévet kívánunk mi is minden kedves olvasónknak. És persze hajrá Balogh néni!

A Szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr215735632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása