A mi Erzsébetvárosunk

42. Sötétség a Rákóczi úton

2013. december 09. - amier

03.jpgErzsébetváros Önkormányzatának több mint három év alatt nem sikerült megoldania a Rákóczi út egy szakaszának közvilágítását, konkrétan a 30. és a 44. szám között. Aki esténként erre sétál, jól tudja, hogy ez egy árkádos szakasza az utcának emiatt az utat megvilágító lámpák fénye nem szűrődik be a járda területére. Jó esetben a kirakatok világítása ad némi fényt és biztonságérzetet.

Nem sikerült ezt a problémát orvosolni annak ellenére sem, hogy az előző önkormányzati vezetés már előkészített a felújítási munkát, árajánlatot kért be a Fővárosi Önkormányzat erre jogosult cégétől és az akkori költségvetésben szerepeltette is. Történt ez nem sokkal a választások előtt, az új vezetés számára azonban szemmel láthatóan nem volt fontos ez az ott élőket igen csak zavaró helyzet megoldása.

rakoczi_arkad1.jpg

rakoczi_arkad2.jpg

Az egyébként is leromlott közbiztonságú és köztisztaságú Erzsébetváros számára fontos lenne, hogy felelős vezetői legalább éljenek a jobbítás szándékával és gondos gazdái legyenek a kerületnek kormányzásuk visszamaradt néhány hónapjára.

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr685682551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása