A mi Erzsébetvárosunk

A telefonfülkékkel nálunk mi lesz? [345.]

2023. július 21. - amier

Háború a telefonfülkék miatt: a Magyar Telekom szerint
az NMHH köti a kezüket. (Telex

Áll a bál a szomszédban, Terézváros polgármestere felszólította a Magyar Telekomot, hogy szüntessék meg a belvárosi telefonfülkéket, amelyek nem csak kihasználatlanok, de ráadásul rondák és koszosak is. A Telekom válaszolt a polgármesternek, hogy ezt nem tehetik meg, mivel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) előírja, hogy 3000 lakosonként egy telefonfülkét fenn kell tartani.

telefonfulke.jpg

Egy viszonylag jó állapotú, alig graffitis a körúton.

Nos, ezek szerint Erzsébetvárosban olyan 13-15 telefonfülkének kellene lennie, de ennél szerintem jóval több van. És ezek a nagyrészt működésképtelen fülkék koszosak, romo- sak, évek óta a rozsda eszi őket – és a Telekom állításával szemben – senki nem tartja karban és nem is takarítják őket. Az meg már tényleg mellékes, hogy manapság senki sem használja ezeket.

Legalább is rendeltetésszerűen: nem egy ugyanis ürülékkel, húggyal, szeméttel van tele, tessék csak végigmenni a kerület főbb útvonalain.

Kérdeném tehát: ha a szomszéd(ok) szemét ennyire csípi (jogosan) a  szétrohadt, haszná- laton kívüli telefonfülkék hosszú sora, nálunk mi lesz velük? Egyáltalán: lesz velük valami?

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2318175463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása