A mi Erzsébetvárosunk

Az út vége [246.]

Világképünk alapjai.

2022. július 24. - amier

Orbán fajelméleti fejtegetésbe fogott, és megjósolta,
hogy 2030-ra megbukik a nyugati civilizáció. (444.hu

Magyarbasi Tusványoson nyíltan síkraszállt az európai és az Európán kívüli „emberfajok” keveredése stb. ellen. Hosszú út végére érkeztünk: most váltott át fasisztából nácivá. Nem kis teljesítmény ez a Liberális Internacionálé egykori alelnökétől, de sokan tettünk meg hasonló cikkcakkokat. A meglepő nem ez, hanem hogy értékrendjét jóformán választási ciklusonként váltogatva nemcsak megőrizte híveit-támogatóit, de jelentősen gyarapította is azok számát.

orban_tusvanyos2022.jpg

Modern fajelmélet és keresztény világnézet
Írta: dr. Bárd János prefektus (Budapest)

 (A) fajbiológusok meg vannak győződve arról, hogy a föld megmaradt volna paradicsomnak, ha az emberfajok meg tudták volna őrizni faji tisztaságukat s nem keverednek egymással, hogy korcsokká váljanak. Mert minden vérkeveredés faji korcsosodást szül.

(...) Gyakorlatilag azonban (a fajbiológusok) csak a távolálló fajok keveredését kárhoztatják, mert ezek korcsai között semmiféle harmonikus kiegyenlítés nem lehetséges. Épp ezért különbséget tesznek harmonikus és diszharmonikus korcsok között. A harmonikus korcsok, ha nem is emelik egy-egy nép faji értékét, de nem törnek annak vesztére, a diszhar- monikus korcsok azonban természetüknél fogva saját néptestük sírásói. Az európai fajok további keveredése ellen a korcsosodás testi-lelki patológiája nevében emelik föl szavukat elsősorban e fajbiológusok.

(...) A „blutbedingte Rasse" tudata, a vér tisztaságát féltve őrző faji öntudat, ami nem más, mint a faj vértudata, képezi alapját azoknak a jelszavaknak, amelyekkel a fajvédők a sírjuk felé táncoló népeket vissza akarják rángatni.

Magyar Kultúra. Társadalmi és tudományos szemle. 26. évfolyam (Budapest, 1939.)

Aktuális elméleti alapjait (félő, hogy ezek hamarosan a Nemzeti Alaptantervbe is bekerülnek) a fenti idézetben foglalja össze a szerző, jól ellenőrizhető állításokkal. Az elkorcsosulás látványos jele például az európai lakosság átlagos magasságának, testtö- megének és várható életkorának drasztikus csökkenése a fajkeveredés megindulta óta.

De mi, magyarok magunk is összetöpörödtünk, amióta belovagoltunk ide a Kárpát-medencébe, és elvegyültünk a szolganépekkel.

Vagy ha netán mégse így van/volt, akkor ez az egész elmélet hülyeség. Ebben az esetben egy zavaros hülyeségekben hívő, a valóságtól elszakadt, álomvilágban élő nyilas vezet minket az általa föl nem ismert folyamatokra ötletszerűen reagálva az államcsőd felé. Előre.

Fügedi Ubul

P.s.: Utálom a polkorrektséget, aminek a lényegét abban látom, hogy nem nevezzük nevükön a dolgokat — miközben a valóság szarik a mi terminusainkra, és a krumplileves továbbra is krumplileves. Viszont az elnevezésektől függetlenül vannak az ún. ordas eszmék, amelyek több kárt okoznak, mint a stadionok, mert egy társadalom annál ha- tékonyabb, minél inkább együttműködők a tagjai. Az ordas eszmék pedig gyűlölködővé és gyanakvóvá tesznek, egymás ellen uszítanak minket. (Megnézhetitek az európai népek xenofóbiájának alakulását az elmúlt évtizedekben; jó, publikált kutatások vannak.)

Azért kártékonyabb ez a gazdasági baromságoknál, mert azt mondhatod, hogy holnaptól nem építünk több sportcsarnokot — és akkor nem építünk. De azt nem mondhatod, hogy holnaptól szeressük egymást — akkor is gyűlölködni fogunk, sokáig.

Annak, hogy most "berágunk, ugrunk" ezekre a szövegekre, rendkívül egyszerű az oka: az, hogy kibújt a szög a zsákból. Igen, ez az ember tényleg fragmentálja, tönkresilányítja nemzetünket azért, hogy trónolhasson a romokon.

*

Valamiért kihagyta a Fidesz a fajelméleti részeket Orbán tusványosi beszédének angol összefoglalójából. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7917890107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása