A mi Erzsébetvárosunk

Úrhatnám polgár [337.]

Már csak az üvegházak hiányoznak.

2023. június 19. - amier

Így néz ki a hatvanpusztai Orbán-birtok. Elképesztő luxus, parkok, medencék, kerti tavak, számos vadonatúj épület, föld alatti folyósó és sétány. (HírKlikk

Jó hír a demokratikus centralizmus szerelmeseinek: csaknem kész az Orbán-család hatvanpusztai majorsága.

hatvanpuszta.jpg

A műemlék épületeket sikerült úgy felújítani, hogy nemcsak a külsejük-szerkezetük, de a berendezésük-funkciójuk is teljesen átalakult: az istállóban luxus kúriát rendeztek be, a cselédszállásból kazettás mennyezetű könyvtárszoba lett nagy kandallóval. A nagy épületeket konferenciaközpontnak rendezték be.

Ja, még az ilyen majorságokban nélkülözhetetlen medencéket (2) és kerti tavakat (3) is fel kell tölteni.

Az urak stílusosan betegszállító harckocsival, illetve pszh-val közlekednek a Mészáros család szomszédos birtokára.

Fügedi Ubul

P.s.: Viktor Psonka volt ukrán főügyész és Viktor Janukovics ugyancsak ukrán kormányfő, majd elnök rezidenciáit mutatják a képek. Az egyezések csak az ízlések hasonlóságának következményei lehetnek, de nyilvánvalóak a markáns különbségek is. Hatvanpusztán pl. bizonyára nem ikonok hirdetik a Mindenható dicsőségét.

*

Felépült a hatvanpusztai dácsa, ami apu nevén van, majd jól megörököli jogszerűen, ahogy kell, még elszámolnia sem kell vele, hiszen apu egész életében dolgozott a bányában, és hát sikerült neki összehozni élete fő művét. Hatvanmilliárd nem tétel nekik, nagyjából mi fizettük, és van még ott, ahonnan ez jött, szokták volt mondani. (via Kolozs- vári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5218149776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása