A mi Erzsébetvárosunk

Egy frissen végzett százados [410.]

Nyuszi rokonai és üzletfelei.

2024. április 20. - amier

Orbán Gáspár felel az új Nemzetbiztonsági Tanács külpolitikai
és kényes diplomáciai ügyekkel foglalkozó részlegéért. (HVG

Bármiféle szakirányú végzettség vagy tapasztalat nélkül Orbán Gáspár szervezheti az új szuper-titkosszolgálat külpolitikáért és a kényes diplomáciai ügyekért felelő alosztályát. A miniszterelnök fia hatalmas irodát kapott a karmelita kolostor első emeletén, mégsem elégedett. Hivatalosan ugyanis nem lehet tagja az általa gründolt szervezetnek, mert akkor apját nepotizmussal vádolhatnák. Akkor. Így nem.

orban_gaspar.jpg

Az ifjú ember rendszerint "startupként" hivatkozik az épülő szervezetre, amelyet kereskedelmi szekcióval kíván bővíteni — ennek kéne a távoli országokban felhajtania azokat az üzleti lehetőségeket, amelyek közül Szijjártó nagy csinnadrattával indított akciójában egy darabot sem sikerült. További hasonlóakat is szeretne.

Változatos források szerint Magyarország tervezett globális és titkos befolyásszerző hálózatának első eleme, a "csádi misszió" eleve az ifjú Gáspár nagy ötlete volt. Ennek tapasztalatai alapján kívánunk a zavarosban halászni a világ különböző válsággócaiban — a nem túl megbízható Amerikai Népszava szerint a KGB által kidolgozott módszerekkel és az orosz titkosszolgálatokkal együttműködve.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9018386561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása