A mi Erzsébetvárosunk

A kis selejt bosszúja [218.]

Ujjé, a Ligetben...

2022. április 19. - amier

Orbán Viktor a parlamenti választás utáni nemzetközi sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy a Városliget felfüggesztett elemeiből lesz-e valami a közeljövőben, ezt válaszolta: „Úgy gondolom, hogy ezt a kérdést a választás eldöntötte. Lesz. Úgy valósul meg, ahogy azt elgondoltuk.” (via Telex

Tiltakoznak? Akkor felhúzunk bele még három épületet!

varosliget2022.jpg

A már javításra szaruló (és ügyesen átmetszett) futókörről meg a többi eredményről rengeteg képet találtok ITT. Akik meg szeretnek baromi széles sávokban lerakott murván sétálgatni, kiélhetik eme szenvedélyüket. Közben nézegethetik az elkerített zöld foltokat, amelyekre egy évtizede még lefekhettünk.

Most jóformán csak a tömérdek italmérés környéke járható. Ezeket viszont két hónapon belül keményre fogják taposni — ahogy tavaly is. Viszont műfüvet találhattok minden mennyiségben; az "szép", harsogó zöld marad. No de hát eleve nem füvet ígértek, hanem zöld felületet, ugyi?

Ha túl akarják teljesíteni a tervet, hamarosan hozzáfognak a különféle falak átfestéséhez. Akkor aztán nemcsak vízszintesen lesz zöld minden, de függélyesen is.

Fügedi Ubul

P.s.: A Liget Budapest Projekt fejlesztési programjából három építkezés szünetelt eddig:

  1. Új Nemzeti Galéria,
  2. Magyar Innováció Háza,
  3. Városligeti Színház.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8717811795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása