A mi Erzsébetvárosunk

455. Vasárnapi hír

2015. szeptember 21. - amier

04.jpgA Kertész utca és a Dob utca sarkán (a FÉSZEK előtt), vasárnap éjfél után egy 10-15 fős társaság verekedett össze a klub biztonsági őreivel. Két lövés is eldördült, ezekről később kiderült, gumilövedékek voltak. Ketten meg- sérültek, egyiküket kórházba kellett vinni. A rendőrök hajnali fél egykor kaptak bejelentést arról, hogy a szórakozóhely előtt verekedés, hangos- kodás volt, és hogy a lakók lövéseket is hallottak. 

Felháborító és megdöbbentő, ami a kerületben zajlik! Ez a sarok teljesen be van kameráz- va, de a többször is megénekelt, híres-neves szuper HD-s térfigyelőrendszer így minek?! Rendőrség hol, merre járt? Tényleg telefonos bejelentés kell, ha ilyesmi történik?

feszek_lovoldozes.jpg

Fotó: MTI / Lakatos Péter

Az elmúlt 2 évben ez a 2. lövöldözés (1 lövöldözés/év, idénre már akkor megvolt...) a tucatnyi verekedés és balhé mellett a környéken. Budapest vezetői meg továbbra is azt állítják, hogy a bulinegyeddé válás óriási előny a belvárosi kerületeknek és az itt lakóknak a nagy bevételek miatt. Kérdés, a nagy bevételek hol landolnak? A lakosság vagy a "bulizók" érdekei a fontosabbak?

Devosa Gábor és Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

Ezt meg – ha már erre tetszett járni – tessék esetleg elolvasni az Indexen: Kitúrhatnak minket a saját városunkból - "Létezik az a réteg, akinek elég lenne, ha felhúznánk Ferihegy mellett gipszkartonból egy Kazinczy utcát, és akkor be sem kellene jönniük a belvárosba. Amúgy sincs fogalmuk róla, hogy hol vannak.”

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr537806186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása