A mi Erzsébetvárosunk

A rendőr, a gondnok… [333.]

… és a házmestertempó. (Demokratikus intézmények)

2023. június 03. - amier

Rendőrök és antirasszista teknősök összecsapása
Újpesten. (Kétfarkú Kutyapárt

Kivonatolva: A rasszista felirat falon hagyása még csak nem is szabálysértés; a rasszista felirat lefújása bűncselekmény. Ha a rendőr nem igazolja magát, az teljesen rendben van. Ha a gondnok hazudik a rendőrnek, az teljesen rendben van. Egyiket se ellenőrzi senki, ők meg összekacsintanak.

antirasszista1.jpg

Rasszista felirattal a ház állapota jobb, mint nélküle, ezért a rasszista felirat lefújása rongálás. Ha ezt a rongálást gyerek is látta, akkor a rendőrnek meg kell vizsgálnia, nem kell-e kihívnia a gyerekvédelmiseket. (Amint ezt más esetekből tudjuk, anyukák laposra verésénél nemcsak hogy nem kell, de nem is szabad.)

Abban a pillanatban, amelyben az egyszerűnek látszó állampolgárról kiderül, hogy van politikai befolyása, hirtelen nagy kussolás van meg visszavonulás meg udvariasság.

Most már csak azt kéne elárulniuk, hogy kit szolgálnak és védenek ilyen vehemensen. Szerintem ez közérdekű adat.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3518138498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása