A mi Erzsébetvárosunk

Tartózkodni nem kell félnetek [273.]

Jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

2022. október 20. - amier

Nem lesz éjféli záróra a Bulinegyedben. (HírKlikk

Csak röviden: tegnapi ülésén 8:7 arányban leszavazta a képviselőtestület az éjféli zárórát. Kicsit hosszabban: nyolc tartózkodással és hét igen szavazattal a képviselők többsége nem szavazta meg a Belső-Erzsébetváros szórakozóhelyeinek éjféli zárásának javaslatát.

testuleti20221019.jpg

A polgármester is tartózkodott a szavazásnál, de Vajnai Attila Facebook-bejegyzéséből kiderül, azt újra megígérte, hogy szigorúbb fellépésre kéri majd a rendvédelmi szerveket a kerületben. És akkor majd jól rend lesz itten.

Hááát, hacsak úgy nem…

Payns

*

A belső-erzsébetvárosi zárórával kapcsolatosan még szeptemberben került elő egy ön- kormányzati előterjesztés az éjféli (be)zárról, amelyről aztán a polgármester azt mondta, ááá, az „csak egy ötletszerű munkaanyag”, amiből mindenki tévesen „messzemenő követ- keztetéseket von le”. És lám, mennyire igaza lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2717959022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása