A mi Erzsébetvárosunk

Hegy, egér vagy fogpiszkáló II. [262.]

Nem kellett sokat várni, de okosabbak nem lettünk.

2022. szeptember 14. - amier

Niedermüller reagált a hírre, hogy a VII. kerület
éjféli zárórát tervez a bulinegyedben. (444.hu

A polgármester Facebook-posztja szerint csak egy „ötletszerű munkaanyagról” van szó, de mindenki tévesen „messzemenő következtetéseket von le belőle, és kritizál mindent és mindenkit”. Pedig ők csak ötleteltek, szerinte

annyi történik, hogy ígéretünkhöz híven folyamatosan azon dolgozunk, hogy élhetőbbé tegyük a kerületet, és megoldjuk Belső-Erzsébetváros problémáit, amelyek jóval 2019 előtt alakultak ki.

niedermuller2022-3.jpg

A munkacsoportot működésével kapcsolatban pedig kijelentette, hogy  

a konszenzusos kritériumrendszer megalkotásával és életbe lépésével sokkal kevesebb panasz érkezik a vendéglátóhelyekre, de még nem oldódott meg minden probléma. A munkacsoport folytatja munkáját, s az önkormányzat hatósági irodája igyekszik monitorozni a rendszert.

És folyamatosan figyelemmel kísérik a történéseket, értékelik a helyzetet, keresik a megoldásokat. De szép is ez! Nem oldódott meg minden, figyelemmel kísérik, értékelik és keresik…

Nos, ettől nem lettünk okosabbak, nem tudni, hogy mi lesz az egészből, de még akármi is lehet. Vagy nem. Mert Niedermüller gyakorlatilag nem mondott semmit.

Payns

*

„Mire Holk kétnapi kemény munkával kirostálta az összes üres kinyilatkoztatást, a ködös fecsegést, a semmitmondó véleményt – egyszóval az egész szózagyvalékot; kiderült, hogy egy árva szó sem maradt. Pelyva volt az egész. Uraim, Lord Dorwin a tárgyalások öt napja alatt nem mondott az égvilágon semmit! Anélkül, hogy ezt észrevették volna. Ennyit érnek azok a biztosítékok, amelyeket a maguk drágalátos Birodalma nyújtott maguknak.” (Asimov Alapítvány-trilógia, első rész)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7017931765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása