A mi Erzsébetvárosunk

Kiválasztották [256.]

Nem szeretnék most az imperialisták helyében lenni!

2022. augusztus 26. - amier

Mégsem Pelikán József az Országos Meteorológiai Szolgálat új igazgatója. Hanem az eddigi gazdasági elnökhelyettes. Könnyű döntés volt, elvégre ő volt az OMSZ elnök- ségének egyetlen olyan tagja, aki nem tiltakozott a két vezető rajtaütésszerű kirúgása ellen. Hanyecz László ideiglenes elnöknek csak gazdasági végzettsége van, meteorológus nincs — írja a Magyar Hang. — A vidékfejlesztési miniszter néhány hónapja nevezte ki gazdasági elnökhelyettesnek. Közel áll a nyugdíjhoz. 

tanu3.jpg

A fölfelé helyettesítés kormányunk által preferált elve szerint alighanem ő veszi át az ugyancsak kirúgott szakmai igazgatóhelyettes feladatait is. De még hogy! Ezzel minden- esetre sikerült ügyesen megteremteni a Safranek által eddig hiányolt kompetenciákat és egyebeket.

— Menet közben kell az önbizalmat megszerezni! — mondta Virág et.
— Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön... Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!

Fügedi Ubul

P.s.: Meteorológiai konferencián ad elő a héten Palkovics László. A tudományos társulatok vezetését, konferenciák szervezését nyugdíjasokra kell bízni. Őket nem tudják kirúgni, ha korrektül viselkednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5317917395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása