A mi Erzsébetvárosunk

Érted is. Érted is? [443.]

Pártállami viccek.

2024. szeptember 21. - amier

Tegnap Iványi Gáborék mellett tüntettünk a Blahán. Nem mintha bárki jelenlévő hitt volna abban, hogy ebben a rendszerben tüntetgetéssel bármit is el lehet érni — csak hát aki ad magára, az továbbra is megpróbál úgy viselkedni, mintha demokráciában élne. A demokráciákban pedig a tüntetés a nyomásgyakorlás fontos, és gyakran eredményes eszköze.

fekete_auto1.jpg

Itt meg hát ugye iskolakezdés előtt 3 nappal megállt a nagy fekete autó (tényleg nagy volt és tényleg fekete) a Dankó utcában, és a kiszálló csinovnyik bejelentette, hogy bezárták a hátrányos helyzetű, illetve speciális nevelési igényű gyerekek számára fenn- tartott Wesley iskolákat-óvodákat. A kormány ugyanis nem fizette ki a fenntartónak több bíróság jogerős ítélete alapján járó normatívát, amitől az eladósodott. Ez pedig veszélyez- teti az oktatás biztonságát, ugyi. Szóval az egészet a gyerekek érdekében, csakis értük.

***

— Érted jöttünk, elvtárs, nem ellened!

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7318496352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása