A mi Erzsébetvárosunk

Csak hogy el ne felejtsük [235.]

2022. június 18. - amier

Az itt szemlézett hír az utolsó olyan, amelyben az ominózus kiállító központról szó esik. A "Puskás Aréna Budapesti Olimpiai Központ" honlapján továbbra is meghatározatlan jövő időben írnak róla. A Puskas.com honlapon az eggyel korábbi állapot szerint megnyitását 2020 áprilisára ígérik. A honlapon a "Puskás hírek" menüpont bedöglött stb. stb.

Végülis a hat milliárdot(!) Schmidt Mariskáék már lenyúlták; miért kéne itt bármi egyebet csinálni???

puskas_kozpont.jpg

Ezt meg ide még egyszer. Csak hogy el ne felejtsük…

*

Múzeumi egész - 2021. június 19. 

Továbbra is Felcsútra kell mennie annak,
aki Puskás-relikviákat akar látni. (444.hu

Kormányunk nemcsak a múzeumi negyedekre hajlandó költeni — mármint olyan épületekre, amelyeknek a 3/4-e konferenciaközpont és vendéglő, 1/4-e kiállítótér, a múzeumi funkciók 3/4-ét pedig más kerületekbe telepítik. Az igazán fontos — mondhatnánk úgy is, hogy miniszterelnökünket egyedül érdeklő — témára jut pénz; ahhoz egész múzeumot építünk. Kerül, amibe kerül.

Aztán még egyszer. Aztán még. Előbb-utóbb majdcsak lesz valami. Csak a pénzt, azt ne sajnáljuk rá!

*

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4417861299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása