A mi Erzsébetvárosunk

Sok lóvé semmiért [343.]

Orbanisztán működése.

2023. július 13. - amier

Üres az iroda, eltűnt az állami százmilliókkal kitömött
Fudan Hungary Alapítvány. (24.hu

Ha netán azt hinnétek, hogy itt semmiért fizetünk milliárdokat, hát hagyjátok abba. Valóban a semmiért fizetünk milliárdokat néhány kliensnek, akik azt zsebrevágják jól. De nem semmiért, hanem a semmiért. Azért, hogy a Diákvárost NE kelljen és ne is lehessen megépíteni.

fudan_alapitvany1.jpg

A Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány tavalyi beszámolója szerint azonban közben rendesen költenek fizetésekre, erre a célra tavaly 123 millió forint ment el. A főigazgató bére havi bruttó 2,1 millió forint, az öt kuratóriumi tagnak havi 811 ezer forintot, a felügyelőbizottsági tagoknak havi 740 ezer forintot fizetnek. (via 24.hu / Spirk József)

Megj.: A szervezetet 2021 őszén azért hozta létre a kormány, hogy menedzselje a Diákváros helyére álmodott kínai campus felépítését. 

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1818166716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása