A mi Erzsébetvárosunk

Vaskosan tévedtek [150.]

Azt hinnétek, lélegeztetőgépeket vettek a pénzünkből?

2021. augusztus 12. - amier

Vaskosan tévedtek: jachtot és magánrepülőt vettek belőle. Az mégiscsak fontosabb. Elvégre a lélegeztetőket nem használjuk semmire, a jachtot és a magángépet viszont...

lelegezteto_kozvetito.jpg

A magángép persze csak a szélhámos közvetítőnek kell. A mi minisztereinknek itt vannak az államiak. A külügyminiszternek például a honvédségé.

Az "urizálás" szó pedig így hangzik újmagyarul:

A Magyar Honvédség a repülőgépek beosztását mindig a szállítási feladatok összetettsége és időbeosztása alapján allokálja.

Szakasztott akár ha Palik László fogalmazta volna...

Fügedi Ubul

P.s.: Tompos Márton (a Momentum teréz- és erzsébetvárosi képviselőjelöltje az ellenzéki előválasztáson) az XYZ vasárnapi különkiadásában mutatja be a maláj szélhámost és a túlárazott vásárlást Kínából.

*

Ezt meg az archívumnak: A tizenhatodik nagy trükk. Ha sikerül a teljes állami vagyont „magánalapítványoknak" — értsd: magánszemélyeknek — kiajándékozni, a következő kormány kasszájában nem lesz semmi az adósságon kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5816658204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása