A mi Erzsébetvárosunk

Belföldön világhírű [234.]

Fejezetek a szocializmus politikai gazdaságtanából.

2022. június 14. - amier

Idiótának tartja a kormány különadóját a Ryanair. (444.hu

Nagy tudású gazdasági szakember hírében áll Nagy Márton

Az új gazdaságfejlesztési miniszter kinevezése előtt vagy egy tucat olyan cikket láttam, amelyben a fenti vagy hasonló szavakkal az MNB alelnökének szakmai kompetenciáját magasztalták az egekbe (mindannyiszor leszögezve, hogy viszont „nehéz ember”.)

nagy_marton2022.jpg

Huss, eltelt pár hét, és házi titánunknak immár a nemzetközi porondon kell(ene) fényes tudását csillogtatnia. Az első reakciók alapján olybá tűnik, ismét sikerült egy „belföldön világhírű” személyiséget kitermelnünk.

Idiótának azért még nemzetközi nagyvállalatok is ritkán neveznek minisztereket. Alapos gyanú nélkül még ritkábban.

Fügedi Ubul

A Ryanair múlt csütörtökön jelentette be, hogy visszamenőleg mindenkire ráterhel még 3900 vagy 9750 forintot, mert utasonként ennyi a kormány által bevezetett extraprofit- adó. Kedd délután a Ryanair közleményben nevezte útszéli rablásnak a kormány lépését.

UPDATE 2022. június 15. 9:48 - A gazdaságfejlesztési miniszter megszeppenve reagált a légitársaság igazgatójának, aki egyszerre nevezte hibbantnak, idiótának, fogalmatlannak és alkalmatlannak. (444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7417858343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása