A mi Erzsébetvárosunk

273. Tessék mondani

2014. szeptember 18. - amier

Miközben "ismeretlenek” azzal szórakoznak, hogy átragasztgatják a baloldali polgármester és képviselőjelöltek plakátjait, csendben, halkan én is megjegyezném: úgy tűnik, megint felújítják a májusban (is) felújított Dob utca elejét. Az utca már „megszokott” szakaszán megint szalagkorlát és sebességkorlátozás van, az úttest meg legalább ezer helyen kátyús, beszakadt, töredezett, romos. Gyakorlatilag már nem az utcán van kátyú, hanem a kátyúkban van itt-ott egy kis Dob utca.

dob0915-1.jpg

dob0915-2.jpg

dob0915-3.jpg

A képeket a Klauzáliára töltötték fel.

Jelenleg a rosszul megcsinált út térköves hézagait újfent aszfalttal pótolják. Tessék mondani, a nagy átragasztgatás és riogatás közben mikor tetszenek méltóztatni végre ezzel is csinálni valamit?

***

Apropó, átragasztgatás. Júniusban lelkendezett Erzsébetváros önkormányzata, hogy a város egyik legmodernebb térfigyelő központja a kerületé. Akkor adták át ugyanis azt a 90 kamerából álló térfigyelő központot, amely 6 operátor-állomással működik napi 24 órában. A tájékoztatás szerint ide a kamerák képesek full-HD-ben rögzíteni az utcán történteket, mindegyik 360 fokban forgatható, és már holdfényben is használható képet rögzítenek. Az öt operátor közül kettő mindig rendőr, akik bármikor tudják riasztani az adott helyszín közelében járőröző kollégáikat. Az önkormányzat 186 millió forintot költött a beruházásra.

Van kérdés?

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr226709097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása