A mi Erzsébetvárosunk

152. Én is a Dob utcáról

2014. május 23. - amier

04.jpgValamilyen rejtélyes oknál fogva folyamatosan bántják (vagy báncsák?) Vattamány Zsoltot és az ő zseniális csapatát. Nem is értem, miért. Az, hogy kicsit elcseszték az Almássy téri kutyafuttatót (lásd.: dagonya), hát istenem, előfordul. A Madách tér átépítése is bibis kicsit, de ugye csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Ők meg – most így az önkomis választás előtt pár hónappal – dolgoznak ezerrel. Hibáznak is rendesen.

Példának okáért jelenleg ismét burkolják a nem olyan régen felújított és átadott Dob utca elejét. A Károly körút és a Rumbach Sebestyén utca között ennek örömére le is van zárva. (Mondjuk, már az is eredmény, hogy nem aszfalttal toldoznak, foltoznak…)

dob_utca1.jpg

dob_utca2.jpg

A hírek szerint "az önkormányzat kivizsgálta a beruházás előéletét, forgalomszámlálást végzett, és tanulmányozta a közlekedési szokásokat az említett útszakaszon". Aha, így utólag. És, most tessenek figyelni: megállapították, hogy a forgalom nagysága és sebessége okozza a Dob utca burkolatának meghibásodását. Azannya! Nem a kutyák, nem az égen vonuló darvak, hanem a forgalom. Meg annak nagysága és sebessége. Komolyan mondom, meg vagyok döbbenve, hogy ilyenek történnek egy pesti utcában!

dob_utca3.jpg

dob_utca4.jpg

Szóval maradjunk annyiban, hogy igencsak hülyeség- és pazarlás-szaga van ennek, drágajó nagyuraim. No de mindegy, ezt a kis időt már csak kibírjuk valahogy.

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr356197477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása