A mi Erzsébetvárosunk

28. Önkormányzati pillanat 2.

2013. november 12. - amier

08.jpgAz Erzsébetvárosi Önkormányzat illetékes bizottsága tegnap jóváhagyta a Madách tér átépítéséről szóló szerződést. Az aláírástól számított 10 napon belül kell átadni az építési területet, azaz a Madách teret a munkához. A befejezési határidő 2014. április 30. Vannak azért kérdések: kell-e 5 hónap a munkához, vagy télre a feltúrt teret nézegetik az ott lakók; milyen lesz a tér; 110 autó hova állhat a Hernád utcánál közelebb?

Korábban már írtunk a Madách tér felújításának tervéről. Szóba került az is, hogy az ezzel kapcsolatos közmeghallgatáson az egyik kérdező a felújítás utáni parkolási lehetőségekről, a rendezvényeket kísérő várható zajról érdeklődött.

madach_terv2.jpg

A polgármester akkor megígérte, hogy majd lesz lakossági fórum, ahol bemutatják a kész terveket. És valóban: volt egy fórum, amit nagy titokban, kiválasztott keveseknek szerveztek, lehetőleg kerülve az érintettek, a környéken lakók meghívását. Hallottuk, hogy itt megígérte a parkolási egyeztetést is – ami azóta sem történt meg.

Gergely József
önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr365628719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása