A mi Erzsébetvárosunk

Mindnek maga felé [281.]

A képviselők jövedelmének egy töredéke.

2022. november 15. - amier

Nem sajnálják a pénzt albérletre a parlamenti képviselők,
az elkölthető keretük a fizetésüknél is jobban nő. (Szabad Európa

Ezeken az ügyesen összeállított képecskéken (fentebbi cikk) adatokat láthattok az országgyűlési képviselők fizetésen kívüli jövedelmeinek egy töredékéről. Szép munka, de véletlenül se gondoljátok, hogy ez minden. A további tételek közül a legjelentősebb a többnyire egyszerű kifizetőhelyként működő bizottságok tagsága (pláne funkciója), de jelentős tétel a benzinpénz is.

kepviselok_penze.jpg

Ugyancsak komoly tétel a képvisellő alkalmazottainak fizetése. A kisebbek között jut eszembe a mobiltelefonálás támogatása, az ingyen tömegközlekedés és a parlament legendásan olcsó büféje. A választási kincstári kártyához már a képviselő-jelöltség is elég. Természetesen nemcsak a rendszeres kifizetések vannak, de alkalmiak is. Kapnak mobil- telefont, laptopot...

Mindnek maga felé hajlik a keze.

Fügedi Ubul

P.s.: A lakásbérlettel kezdődik a Szabad Európa összeállítása. A négy éllovas egyaránt havi 460 740 Ft-unkat költi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr417979624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása