A mi Erzsébetvárosunk

Sok kicsi sokra megy [188.]

Nyuszi rokonai és üzletfelei.

2022. január 03. - amier

Múltba túrva... 

Húszmillió, száznegyvenmillió... utóbbi aprópénz egy évi kétmillió körül kereső "átlagmagyar" hetven évi teljes jövedelme (persze nincs olyan átlagmagyar, aki hetven évig bírná a melót). Az első képen látható "sporteseményé" a 140 — ez volt az. (Megj.: mindenki csak a saját felelősségére nézze meg.)

apropenz1.jpg

A Novák Katalint, Schmidt Máriát, Szentkirályi Alexandrát és Szabó Tündét felvonultató nőegyleté a húsz. A második képen a sajnos kevés nyilvánosságot kapó klub egyik összejövetelét láthatjátok direktben a klub honlapjáról.

apropenz2.jpg

Magyar Anyák! Nem akartok belépni???  Ti is ötletelhetnétek azon, miként tudnátok saját területeteken hozzájárulni az ország épüléséhez, a közösségek megerősítéséhez és a mindennapi élet szebbé, élhetőbbé tételéhez.

Egy-egy ilyen húszmillió a legtöbb közösségen sokat erősít...*

Fügedi Ubul

*Szeretném, ha minél többen megpróbálnák, és ha valakiket (netán, ne adj' isten) nem vesznek fel, megosztanák velünk tapasztalataikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8916802984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása