A mi Erzsébetvárosunk

842. Közjelleggel (11)

2018. november 13. - amier

Tájékoztatásul és emlékeztetőül, csak röviden: jó sűrűn kezdődött a hét, tegnap reggel ülésezett a Városüzemeltetési Bizottság (meghívó, napirend itt nézhető meg), ma kora délután meg a Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság. (A meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók.)

onkormi_gorbe.jpg

Holnap pedig, azaz november 14-én, szerdán 15.00 órai kezdettel rendkívüli testületi ülés lesz 29 napirendi ponttal a szokott helyén, az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal Üléstermében (Erzsébet krt. 6. I. emelet), ahol többek közt eldől az évenkénti egyszeri kötelező közmeghallgatás időpontja is. (A meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók.)

És ahogy a meghívóból látható, az ülésen elhangzik majd két interpelláció (25. napirendi pont) Moldován Lászlótól, és egy Szűcs Balázstól – Belső-Erzsébetváros mind a mai napig meglévő, és egyre égetőbb problémáiról. (Megj: A képviselők által beadott interpellációra a polgármesternek válaszolnia kell az ülésen, melynek elfogadásáról/vagy el nem fogadá- sáról a képviselőtestület szavaz.)

P.s.: Ma délután a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság is ülésezett, aki érintett, vagy akit csak érdekel, itt tudja megnézni a meghívót és a napirendi pontokat.

További szép estét mindenkinek, remélhetőleg sokan lesznek a holnapi testületi ülésen.

Devosa Gábor, önkormányzati képviselő

***

Egyszerre 10 miniszteri biztost nevezett ki múlt hét pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője. Így Baán László tovább egyengetheti a Városliget fejlesztését, a pécsi Hoppál Péter kulturális területen hangolhat össze, de Rónaszékiné Keresztes Mónikát sem hagyták feladat nélkül: ő lett a magyar zenei nevelésért felelős miniszteri biztos. (via Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7514370355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása