A mi Erzsébetvárosunk

517. Zöld? Szuperzöld!

2016. március 12. - amier

Nyakót arrébb taszajtani, az eddig jogászok és politikusok által végzett tevékenységbe kitárt csuklyásizommal betolakodni, elég gyáva húzás volt. (Ceglédi Zoltán)

Több mint két héttel azután, hogy Nyakó Istvánt a válsztási irodánál kigyúrt kopaszok meggátolták népszavazási kezdeményezésének leadásában, a botrány hátterében sejtett, a sajtó kérdései elől hetek óta bujkáló Kubatov Gábor Fidesz-alelnök és FTC-elnök is előkerült. És mindannyiunk megnyugtatására azonmód elhatárolódott az eseményektől.

kubatov_zold.gif

Ő nem kért senkit – még a Fradi Securityhez köthető kopaszokat sem –, hogy a választási irodához menjen. Természetesen Erdősinét sem ismeri. Sem senkit se. Egyben azonban biztos: a baloldal mindig botrányt akar. „Ne legyünk naivak, egyéb híján erre építik politikájukat” – világította meg Kubatov Gábor Fidesz-alelnök az események hátterét.

Zöld? Zöld. Szuperzöld.

Payns

***

"Kedves Kubatov Gábor. Amennyiben igényled, egy közel 50 fős listát publikálunk, csak neked, ahol nevek, fényképek, fényképek Fradi Secus rendezői mellényben és börtönben töltött évek száma illetve bűncselekmények jogi minősítése fog szerepelni. Persze, ha szerinted ez kevés, akkor újabb ilyen 50 főt mutatunk neked be, az alkalmazottaid közül." (NVI botrány: Pesti Fradi Secusok is voltak ott, Watchdog)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr68469650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása