A mi Erzsébetvárosunk

407. Lejárató kampány?

2015. május 24. - amier

05.jpgOlvasom, hogy Gömöri szerint lejárató kampány indult ellene. És újra meg újra megpróbálja előadni, hogy teljesen rendben volt a közös pénzből kifizetett végtörlesztése (de azért két hete visszafizette azt), és ők Deutsch Tamással együtt csak egy gonosz összeesküvés áldozatai – írja többek között a 444.hu. Hát, nem tudom. Az ember azt gondolná, hogy a pofátlanságnak (és a hülyeségnek) is van határa, de úgy látszik, nincs.

Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság vezetője ugyanis sajtótájékoztatót hívott össze, mert szerinte az MPB vezetőivel szemben többen egy "megkonstruált, hazug lejárató kampányt folytatnak". Ezért rendőrségi és ügyészségi vizsgálat kezdeményezését javasolja. Gömöri a sajtótájékoztatón nem válaszolt újságírói kérdésekre.

deutsch_gomori2.jpg

Ezek után a Magyar Paralimpiai Bizottság vezetése kiadta a “Kiderült az igazság: részle- tesen megkonstruált, hazug lejáratókampány zajlik a Magyar Paralimpiai Bizottság ellen!” című közleményét, melyben minden további nélkül nyilvánosságra hozták emberek magán-emailjeit – írja még a 444.hu. Miközben nagyon úgy néz ki, hogy már elküldték az elnöknek a selyemzsinórt. A hét közepén Lázár János ugyanis szokásos sajtótájékoztatóján egy újságírói kérdésre azt találta mondani, hogy bár a kormány nem kíván beleszólni Gö- möri ügyeibe, ő úgy látja, hogy az MPB első embere lassan mindenki bizalmát elveszítette, és felmerül az is, hogy méltatlan a posztja betöltésére.

Érdekes módon azonban Lázár valamiért egy szót sem ejtett az MPB alelnökeként is tevé- kenykedő Deutsch Tamásról, aki nemcsak lelkesen támogatta Gömörit, hanem például ő volt az ötletgazdája a mostani botrányt kirobbantó végtörlesztési ügynek is. (Mindenesetre Deutsch Tamást ismerve, igen nagy a valószínűsége, hogy záros határidőn belül ő lesz az egyik legnagyobb bírálója Gömörinek…)

Gergely József

***

Az utóbbi hetek egyik leggusztustalanabb történetében a paralimpiákon induló magyar sportolók vezetői saját lakáshiteleik végtörlesztésére kaptak milliókat a közös pénzből. Erre a vezetők szerint azért volt szükség, mert a fenyegető nagy hitelek miatt nem tudtak rendesen a munkájukra koncentrálni, és az, hogy saját magukra költötték a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) pénzét, az egyáltalán nem jelenti, hogy kevesebbet költöttek volna a magyar sportolók életkörülményeinek javítására. Akikről egyébként korábban ők maguk mondták, hogy rendes ételre is alig van pénzük. (444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr687488356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása