A mi Erzsébetvárosunk

147. Elmentek ti a francba!

2014. május 18. - amier

08.jpgMéghozzá mindannyian és nagyon gyorsan! Az egy dolog, hogy ellenzéki vélemény vagy képviselő nem jelenhet meg az Erzsébetváros című önkormányzati lapban. Az is egy dolog, hogy Vattamány Zsolt közpénzen kiadott, Obersovszky-díjra érdemes fotóalbumává silányult az újság. De ez a mostani dobás, ez már tényleg mindennek a legalja! Tessék? Hogy mire van ez a nagy hangoskodás? Hát erre!

Az önkormányzat hivatalos lapjának egy szkennelt oldalát a Magyar Narancs tette közzé, akiknek egy olvasójuk küldte el. A holokauszt áldozataira emlékeztek című cikk az Alsóerdősori Bárdos Lajos Gimnázium tizedik osztályos tanulóinak emlékműsoráról számolt be. A szöveg szerint 1944 augusztusában Tito partizánjai kényszerítették erőltetett menetre Radnóti csoportját és nem az angyalszobros magyar keretlegények.

erzsi20140508.jpgA lap szerint a cikket nem az ő munkatársuk írta (senki nem írta alá), hanem egy diák, aki tanára szerint az internetről tájékozódott. Ehhez is lenne mit hozzáfűzni, de a nagyobbik baj az, hogy az újságnál ez az "elírás" senkinek nem tűnt fel. A szerkesztőnek se. Dalos Zoltán, az Erzsébetvárosi Média Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szerint kis technikai hiba (!!!) történt, és a következő számban majd helyreigazítanak. Azaz, a lap elismerte a tévedést (?) és mellébeszélt. Felelős nincs.

Na most akkor, szép lassan, még egyszer: elmentek ti a nagy büdös francba!

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr526178600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belső Erzsi 2014.05.18. 11:39:51

Betelt a pohár. Ősszel mennetek kell. igen oda a nagy büdös francba.

Mária Baranyiné Bangó 2014.05.19. 14:10:15

igen oda a nagy büdös francba.

George 1941 2014.05.19. 21:26:42

Ujság kiadó is vagyok, igaz, hogy neveléssel kapcsolatos szakmai lap, de:

Nem jelenhet meg semmi amit a főszerkesztő nem hagy jóvá, aki viszont felelősen érti a munkáját
süti beállítások módosítása