A mi Erzsébetvárosunk

96. A szememnek hiszek

2014. március 03. - amier

És akkor még egyszer, utoljára ejtsünk pár szót arról a nagynagy rendről, tisztaságról, amiről Varga úr oly határozottan állította, hogy létezik. Oláh Lajos Facebook-oldalának március elsejei bejegyzése: ”Tegnap hazafelé sétáltam és benéztem pár társasház udvarára Erzsébetvárosban. Elképesztő, hogy milyen látvány fogadott. Vajon Rónaszékiné tudja, hogy mi zajlik a kerületében? Mindenesetre ezeket a képeket elküldtem neki is.”

olah_kepek2014a.jpg

Persze Varga úr, mint Belső-Erzsébetvárosban élő lakos emlegetheti az "elmúltnyolcév" szoci planténereit, és ezeket a képeket is értelmezheti csak politikai propagandaként, melyek a helyzet objektív értékelésétől távol állnak, mi azonban nem. Valahogy a saját szemünknek és elkeserítő tapasztalatainknak jobban hiszünk, mint neki, bocs. Ha pedig állításait egy kamu, imitált blogoldal gazdája erősíti meg és játszik alá, nos, akkor egy csöppet már gyanakodni is kezd az ember fialánya.

És ha már szóba került a politikai propaganda és az objektív értékelés: ezek a képek valahogy kimaradtak a Vattamány-féle 35.000 példányos, színesszagos reklámfüzetből...

Payns

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr515840667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása