A mi Erzsébetvárosunk

Nem haldoklunk (és a kórház sem) [340.]

Mi így élünk, így működünk.

2023. július 01. - amier

Új igazgatókat neveztek ki a Péterfy utcai kórházba. (Index

A lemondott főigazgató (és a lemondatott menedzsment) távozása után új orvos igazgatót és ápolási igazgatót neveztek ki a kórházba – írta pár napja az Index.  Előbbi posztot Kökény Zoltán, míg utóbbit Simon István Krisztiánné tölti be. A struktúraváltás részeként a főigazgató-helyettesi pozíció megszűnt, az új főigazgató személyét az Országos Kórházi Főigazgatóság a közeljövőben pályázat útján választja ki.

peterfy_korhaz3.jpg

Az összeomlás szélére került intézményben a másfél hete már az urológiai és sebészeti műtéteket is fel kellett függeszteni, így a kórházban gyakorlatilag már csak a szemészeti és az orr-fül-gégészeti műtétes beavatkozásokat, valamint a császármetszéseket végezték el.

De nyugalom, nem haldoklunk (és a kórház sem), mi így élünk, így működünk.

P.s.: Tényleg csak kérdeném halkan, hogy ha a kuplerájban kórházban lecserélik a veze- tést, attól rögtön lesz légkondi, műtő felújítás, stb…?

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3918158014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása