A mi Erzsébetvárosunk

77. Van mááásik!

2014. február 05. - amier

01.jpgEötvös Gábor, a világhírű zenebohóc, Jászai Mari-díjas Érdemes Művész kerületünk lakója volt, kinek Van mááásik!... című műsora a hazai szórakoztatóipar örökbecsű és megkerülhetetlen  darabjává vált. Híres produkciójával – az elkobzott hangszerek helyett kabátjából elővarázsolt, egyre kisebb és kisebb zeneszerszámokkal – a világ számos országában nevettette meg a közönséget.

Miután kiderült a Közösségi Ház pártrendezvényre való használati szándéka, Megyesi Mózes felújította a világhírű produkciót. Mai hír a fészbukról: megváltozott a fidelitas korábban, a Wesselényi utcába meghirdetett rendezvényének helyszine.

És bár tudom, hogy mindez csupán a véletlen játéka, gratulálok képviselőtársamnak, hogy ha kis segítséggel is, de alig egy hét alatt sikerült felfedeznie az ügyben rejlő problémát. Egyúttal köszönet Gézának, a szorgalmas kommentelőnek, ki erre is felhívta figyelmünket, még azon melegében, alig 20 perccel a helyszínváltoztatást követően.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr625800097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Géza911 2014.02.05. 18:28:05

Igazán nincs mit, ha tudok segítek!

Üdv.:

Géza
süti beállítások módosítása