A mi Erzsébetvárosunk

75. Kommentelőnk írta 1.

2014. február 03. - amier

04.jpgÁllandó kommentelőnk Géza, tegnap – ha jól értettük – finoman azzal vádolt meg minket (és közvetve dr. Kispál Tibor önkormányzati képviselőt), hogy a Meghívás érkezett c. posztunkban valótlanságot állítunk. Kevésbé finoman: azt mondta, hogy hazudunk. Vagy csak simán provokálunk. Nézzük gyorsan, mit is írt tegnap a már említett poszthoz…

Géza911 2014.02.02. 13:59:27

Ez csak valamiféle provokáció lehet. Érdeklődtek már az Erőmüvház vezetésénél, hogy valóban igaz-e ez az információ? Elárulom, nem az.
Üdv.: Géza

Gergely József önkormányzati képviselő reagálása ugyanott, mai dátummal:

Gjózsef 2014.02.03. 11:41:06

Sokszor kapok meghívást a FB-on. Ha tudok és érdekel, elmegyek. Az még egyszer sem fordult elő, hogy ellenőriztem volna az engedélyeket, foglalásokat. Ez a meghívó dolga. Most is kaptam meghívást egy ismerősömtől, Megyesi Mózes képviselőtársamtól. Azt megnéztem, hogy mi van az eseményben, majd visszajelöltem. Most újra megnéztem, itt a link. Részemről ennyi. Gergely József

meghivo_face.jpg

Mi is megnéztük, ott van a meghívó, ott van a helyszín megjelölése, és ott van Megyesi Mózes is. Egy képviselő meg – mégha épp csoportelnök is – csak nem hív meg több mint 300 embert egy nem létező rendezvény nem létező helyszínére. Vagy igen?

Részünkről is ennyi. És köszönjük az észrevételt.

A Szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr325795761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása