A mi Erzsébetvárosunk

998. Gyula nem vész el

2020. április 24. - amier

Csak átalakul. Még múlt hét pénteken, a veszélyhelyzetre való hivatkozással einstandolta a kormány a debreceni Kartonpackot. A dolog itt nem állt meg, az állami tulajdonjogok gyakorlásával megbízott kormánybiztos a tőzsdén jegyzett cég valamennyi igazgatósági tagját, valamint felügyelőbizottsági tagjait azonnali  hatállyal felmentette a tisztségükből, és – persze az ország érdekeit messzemenően szem előtt tartva – azonnal új embereket nevezett ki. És itt jön képbe a Gyula, jó Hutiray Gyula, aki az igazgatóság tagja lett.

hutiray_vatta.jpg

Ugye tetszenek még emlékezni rá? Ő az, aki korábban – egészen az őszi önkormányzati választásig – itt nálunk a háromhavi prémiummal jutalmazott Vattamány Zsolt mellett volt önkormányzati képviselő, alpolgármester, főtanácsadó, stb. És aki egyszem „bátor” képviselőként (ellentétben az akkori fideszes képviselőtestület tagjaival, akik épp „csak” tartózkodtak) minden egyes alkalommal a kerületi éjféli záróra ellen szavazott, és ment szembe nyíltan a lakosság akaratával.

Így aztán ősszel – egyáltalán nem meglepő módon – a Gyula leváltódott, de most ismét kineveződött. Nagy öröm azért, hogy csak találtak neki ismét helyet – mint a legtöbbi hasonszőrűnek, közpénzen. Mert senkit nem hagynak az út szélén. Még a Gyulákat se.

Ajánlott irodalom:
*Új hűbéri társadalom épül

P.s.: Énédesistenem. Parádéznak itt nekünk, és a mi pénzünkből arcoskodnak. Vagy itt a kerületben, vagy ahová az Úr szava épp küldi őket. Menekülhetnékem támadt ismét...

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1015638266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása