A mi Erzsébetvárosunk

272. Pletyka

2014. szeptember 17. - amier

02.jpgMint az előző posztból is kiderült, beindult a kampány rendesen - annak minden "szépségével" együtt - itt nálunk a kerületben is. És már megint mindenfélét csiripelnek a verebek. A kerületi szóbeszéd szerint az ERVA vezérigazgatója, Csomor Sándor (Szerk.: igen, ő az, aki utál Budáról átjönni a kerületbe) fizeti azokat a kampányban részt vevő egyetemistákat, akiket egy korábbi HÖK vezér szállít a Fidesznek.

plakat-gerilla1.jpg

Az áprilisi választást megelőzően nem volt ilyen. Soha nem gondoltuk volna, hogy Rónaszékiné tisztességesebben kampányol. Úgy látszik Csomor és a Fidesz nagyon tart attól, hogy kiderül mire költötték a kerület pénzét. Uraim, a hatalomért mindent szabad? (Farkas Ferenc fb-oldaláról)

***

Rendőrségi feljelentést tett Farkas Ferenc, a baloldal erzsébetvárosi polgármesterjelöltje. A Népszavának elmondta, hogy keddre virradóra valakik Hunvald György, a VII. kerület egykori polgármesterének a vezetéknevét ragasztották a választási plakátjaira. A rongálók a baloldali képviselőjelöltek plakátjait sem kímélték, az ő vezetékneveikre is egyforma Hunvald feliratot ragasztottak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr246706821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása