A mi Erzsébetvárosunk

Értetlenül állunk [319.]

Az archívumnak.

2023. április 08. - amier

Elmarad az osztálykirándulás, mert a tankerület
nem ad rá pénzt. (HírKlikk)

Több tankerületben elmaradnak az idén a többnapos osztálykirándulások. A Dél-Budai Tankerületi Központ vezetője, Hományi Tamás Márton szerint ők minden iskolának jelezték, hogy az idén nincs pénz a több napos osztálykirándulásokra menő tanárok ügyeleti díjára, ezért „értetlenül áll” a szülők megkeresése előtt.

homanyi.jpg

Ehelyett az egynapos kirándulásokat ajánlja — ezeken ugyebár az idő nagy része az oda-meg visszaútra kell; jó esetben lehetnek pár órát ott is, ahova mennek. Viszont valahogy elfelejtette megemlíteni, mitől is fogyott el az a pénz: hát attól, hogy a tankerületi hivatal- nokoknak több jutalmat fizettettek ki, mint az alájuk tartozó pedagógusoknak összesen.

Mert ők ennyivel jobban dolgoznak. Amint látjuk, a munka jóságának fokmérője az, hogy mennyi pénzt sikerül elvonni az iskoláktól és a tanároktól.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2318098014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása