A mi Erzsébetvárosunk

Tompika visszatért [318.]

Ünnepeljük meg kiáltással: hej!

2023. április 04. - amier

Deutsch Tamás lett az erzsébetvárosi Fidesz-alapszervezet feje. (Telex

Deutsch Tamás – mozgalmi nevén, Tompika - visszatért egykori „sikerei” helyszínére. A Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt, hogy a korábban feloszlatott, majd újjáalakult/alakított erzsébetvárosi Fidesz-alapszervezet ma bizalmat szavazott neki, így ismét ő lesz annak elnöke. Ennyi. (Megj.: A nagy bejelentés- hez fényképet is falrakott az oldalára – nem ezt.)

tompika.jpg

Megjött a jó külsejű Tompika-a-a. Intelligens kisgyerek a Tompika, találékony kisfiú. Feltalálta a gatyagépet! Soha többé nem kell a Tompikának saját magának rángatni a gatyáját a Tompikának, hanem a Tompika a gatyagépével rángatja a Tompikának a gatyáját a Tompika-a-a. (via L'art pour l'art Társulat)

Ugye emlékszünk rá? Mármint Tompikára. A Besenyő családból. Kicsit fura, kicsit buta, de mindenki őt szereti. A legváratlanabb pillanatokban jelenik meg az ajtóban, és boldogan jelenti be: Megjöttünk a Tompika! Itt van Tompika tótát enni!

Hát tényleg itt van, ismét megjött Tompika…

*

De mi értelme feloszlatni egy helyi szervezetet, ha aztán rögtön újjá is szervezik? (...) A választókerületi elnökök (akiket Orbán nevez ki) megkapták a jogkört, hogy az alapszer- vezet feloszlatásával kitegyék a pártból a nemkívánatos személyeket, és ehhez még csak komolyabb indoklásra sincs szükség. (via Telex)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8218094832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása