A mi Erzsébetvárosunk

A kormány akciós kerete [192.]

2022. január 16. - amier

Agrárminiszter a hatósági árakról: Bőven belefér a kereskedők akciós keretébe, hogy most társadalmi szolidaritással segítenek megfékezni az inflációt. (Telex

nagy_istvan.jpg

Miről mond le Nagy István a társadalmi szolidaritás jegyében, hogy segítsen megfékezni az inflációt? Miről mond le Gulyás Gergely? Hát a főnökük? Ez tényleg váratlan intézke- dés lenne magyar kormánytól. Olyan, amellyel üzennének a piacnak is.

Hö-hö.

Kapcsolódó hír: Müller Cecília kötelező oltási akciónapokat rendelt el a háziorvosoknak. A diktatúrákban elrendelik azt, amit kívánatosnak tartanak. A demokráciákban ösztönzik. Magyarország hibrid rendszer.

*

Szerdán jelentette be Orbán, hogy február 1-jétől korlátozzák Magyarországon a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell és a 2,8 százalékos tehéntej árát. A csütörtöki kormányinfón aztán Gulyás Gergely bejelentette, hogy a csirkefarhát árát is befagyasztják. Nagy István agrárminiszter szerint a kereske-  dők be fogják tartani az árszabályokat (…), bőven belefér az akciós keretükbe az, hogy most társadalmi szolidaritással segítenek megfékezni az inflációt. Máséval a csalánt...

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2616815176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása