A mi Erzsébetvárosunk

Völner, a hintőpor [186.]

2021. december 07. - amier

Lemondott hivataláról a többmilliós kenőpénzek rutinszerű elfogadásával gyanúsított Völner Pál. A főnök kiadta a kilövési engedélyt; éppen a választásra időzítve. Pintér meg büszkén nyilatkozza, hogy mi aztán tűzzel-vassal a korrupció ellen.

volner2.jpg

Ezeket is hogy elkaptuk (a szocik bezzeg nem kaptak el soha senkit). Már akkor gyanítható volt, amikor a Pegasus-ügyben e kormány gyakorlatában példátlan módon nevesítették Völnert, mint azt az embert, aki a lehallgatási engedélyeket/utasításokat kiadja. Most aztán, hogy nincs funkciója, senki/semmi sem kötelezheti arra, hogy bármit mondjon a szárnyas négylábúról.

Ügyes.

A NER rendszerében egy fűszál se görbülhet meg Magyarbasi akarata nélkül. (Mert ő maga a jel.)

(A cím magyarázatául: a hintőpor a porhintés tárgya.)

Fügedi Ubul

Ps.: A marketingstratégia szerint valakit ki kellett lövetni, és a főnök úgy döntött/elfogadta, hogy erre Völner a legalkalmasabb.

*

Völner Pál vagyonnyilatkozatai jól mutatják, milyen kilátástalan dolog 2,2 milliós fizetés- sel gályázni. Tíz év gürizés, meló éjjel nappal, parlamentbe járkálás, kiállás a párt mellett, közben idegesítő újságírókat kell állandóan lepattintani, éjjelbe nyúlóan olvasgatni és aláírogatni a pegasusos lehallgatási kérelmeket – hát ennyi az élet? Csoda, ha ezek után az embert milliós vesztegetési pénzekkel emlegetik együtt? (via Telex)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4816776572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása