A mi Erzsébetvárosunk

Ingyenes koronavírus szűrés [183.]

Tessék menni mindannyiunk érdekében!

2021. november 27. - amier

A covid-járvány negyedik hulláma fokozódik, ráadásul megjelent az új variáns is, a B.1.1.529. Ezért az önkormányzat ingyenes koronavírus szűréssel próbálja segíteni a járvány elleni védekezést. A vizsgálatokat december 1.-17. között végzik el a Bischitz Johanna Integrált Humánszolgáltató munkatársai, hétfőnként és szerdánként 15.00-19.00, míg pénteken 08.00-12.00 között.

gyorsteszt-korona.jpg

A teszteléshez előzetes regisztráció szükséges, ez online a www.idopont.bjhuman.hu oldalon, vagy telefonon tehető meg (munkanapokon 8.00-16.00 között a +36-1-283-4891 vagy a 06-30-778-5513 telefonszámon.) A vizsgálathoz kell a TAJ-kártya, a lakcímkártya és a személyi igazolvány; a tesztek kiértékelése 15 perc, csak ennyit kell várakozni.

Megj.: Mindeközben derék kormányunk 5 milliárd forint értékű PCR-tesztet semmisíttetett meg, mert lejárt a szavatosságuk. Ahelyett, hogy kiosztották volna felhasználásra az önkormányzatoknak, vagy uram bocsá’ csak úgy, simán az embereknek.

És értsük meg végre azt is, hogy a járvány megfékezésének leghatékonyabb eszköze az oltás. Tehát ne szórakozzunk már egymással és egymás életével, tessék szépen elmenni és teszteltetni, és „oltakozni”! Mindannyiunk érdekében.

*

Tesztelni ugyan nem teszteltek, de legalább egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet, és december 20-át követően az 5-12 éves gyerekek számára is elérhető lesz a vakcina. Úgy legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6116766918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása