A mi Erzsébetvárosunk

Repetitio est mater studiorum [182.]

Tényleg ennyire hülyék vagyunk?

2021. november 24. - amier

200 millió forintért semmisít meg 5 milliárd forint értékű,
lejárt PCR-tesztet a kormány. (444.hu

No, még egyszer: Magyarország elsősorban oltással védekezik. Másodsorban katonákkal és harmadsorban imádsággal. Ebben a rendszerben a vírustesztnek nincs helye: egész egyszerűen nem fér bele. Idegen elem.

orban_optorzs1.jpg

A tesztel(tet)ő állampolgárokat pénzbüntetéssel sújtjuk. Olvassátok el jól!

Mivel legalább a családtagjaimmal szeretnék találkozni, ma újra elmentem ellenanyag szintmérésre. Miután kifizettem újabb 9 ezer forintot és a vérvételre vártam, megtudtam, hogy a magyar kormány eddig 5 milliárd Ft(!!!) értékű tesztet semmisíttetett meg 200 millió forintért, mivel a teszteknek lejárt a szavatossága. (Janka szerint zamatossága.) Mindeközben – egész Európában egyedülálló módon – nálunk tízezreket kell fizetni a magánszemélyeknek a különböző tesztekért. És a 9 ezer forintos teszt eredményére 10 napot kell várni. Addigra akár meg is lehet halni. Ismét kérdezem: Tényleg ennyire hülyék vagyunk? (via Vásárhelyi Mária)

Fügedi Ubul

*

Szabó Tímea nagyon kiakadt, amiért 5 milliárd forint értékű PCR-teszt megy a kukába. És nem érti, miért nem osztották ki felhasználásra ezeket a teszteket, ahogy más országok- ban is tették. Szerinte azokat, mivel a Külügyminisztérium az adófizetők pénzéből vette, ingyen kellett volna odaadni az embereknek. (24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2716764512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2021.11.25. 17:11:59

Időközben kiderült, hogy valóban megsemmisítik a lejárt teszteke, de nem kétszázmillió forintért, hanem csak 239 ezerért.

Hurrá!

Nem 5200 millió forintot bukunk, csak 5000 milliót!!!

Le a sötétben bújkáló rémhírterjesztőkkel!
süti beállítások módosítása