A mi Erzsébetvárosunk

Gulyás kontra immunológus [142.]

2021. július 17. - amier

Mit lehet mondani azoknak, akiknek a Sinopharm ellenére sincsen ellenanyaguk? (24.hu

  1. Erdei Anna immunológus, az MTA főtitkár-helyettese felhívta a figyelmet arra, hogy a Sinopharm vakcinával oltottak közül sokan nem (vagyunk) elég védettek. Akinek a szervezetében nincs ellenanyag, az nem védett.
  2. Gulyás Gergely diplomás jogász, a miniszterelnökséget vezető miniszter szerint felelőtlenség ilyesmikkel egyes vakcinák iránt bizalmatlanságot kelteni. Az oltóanyagok hatékonysága közt nincs szignifikáns különbség — jelentette ki. Ezt használtuk, tehát ez véd.

gulyas20210715.jpg

Nem, Gulyás nem borzalmasan ostoba. Éppen hogy nem. Tudja, hogy neki hisznek majd többen, elvégre ő beszél a pulpitusról. Nemcsak Magyarbasi "saját" választói tekintik az akadémikus szavait "politikailag motivált" kekeckedésnek, hanem a politikailag bizony- talan, de a mindenkori hatalmat abszolút autoritásnak elfogadó többség is.

A "sajátok" a másik, úgynevezett véleményt (ugyan? piha!) meg se hallják. Rájuk szavaztunk, tehát jól csinálják. Nincs itt semmi pampogni való, tessenek továbbsétálni!

Fügedi Ubul

P.s.: Nincs 100 %-ban hatékony vakcina, és ez korcsoportonként változó. Nálunk, időseknél a Pfizer és a Moderna kb. 90 %-os, a Sinopharm (amit erre a korcsoportra nálunk próbáltak ki először) kb. 80 %-os. Ez ugye azt jelenti, hogy az oltottak kb. ötödét nem védi. Azt, hogy a kormány az emberkísérlet megkezdése előtt tisztában volt a kockázattal, kiválóan jelzi, hogy a sportolókat Pfizerrel oltották.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1116630450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása