A mi Erzsébetvárosunk

Újabb diadal közelg [101.]

2021. március 09. - amier

Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban megjegyezte, van egy telefonszám, amin jelezni lehet a hibákat, de hogy mi az, azt nem tudta megmondani. (444.hu

Több mint egy nap után, szombaton végre megtudtuk, mi az a szám, amin a hibákat bejelenthetjük (1818). És valóban hívható, csak éppen nem veszi föl senki.

orban-radioban.jpg

Szinte hallom lelki füleimmel a pénteki interjút:

"A hibabejelentő számot kimondottan az Önök érdelében hoztuk létre, mert illiberális demokráciánkban a legfőbb érték az ember. Az általunk megalkotott rendszer azonban annyira hibátlan, hogy ezen a számon két teljes hét alatt egyetlen problémát sem jeleztek. A legcsekélyebbet se. Minden okunk megvan hát kijelenteni, hogy Európa legtökéletesebb oltási adatbázisa a miénk. Ezért a kihasználatlan vonalat át is alakítjuk a hálálkodó üzenetek fogadására. Biztos vagyok benne, hogy ez lényegesen jobban meg fogja terhelni a készülékek mellett éberen őrködő munkatársainkat. No de az elmúlt két hétben úgy se volt semmi dolguk, most majd megdolgoznak egy kicsit a pénzükért. (He-he)."

Mecsoda statisztika lesz! Hahh! Mecsoda statisztika! (Lásd még előző poszt.)

Fügedi Ubul

P.s.: Az oltáskáosz krónikája. Hogy a káoszt könnyebb legyen áttekinteni, vasárnap a 444.hu kronológiai sorrendbe rendezte a múlt hét 4 napjának eseményeit.

*

Annak sem lehetett egyszerű a dolga, akit az a szerencse ért, hogy közölje a vezérrel: nem lesz semmi a nagy harsonaszóval meghirdetett tömeges oltásból, mert nem sikerült megugrania a rendszernek a szervezést. Cili néni – de az is lehet, hogy Gulyás Gergely, mostanában nehezen különböztetem meg őket – meg bejelenti nagy büszkén, hogy van ám telefonszám, ahol be lehet jelenteni, ha valakinek kínja van az oltásbehívóval (mert mondjuk 160 kilométerrel távolabb jelölték ki számára az oltópontot), de ám még csináltak egy email-címet is! Hát össze is szarom magamat! Most csináltak? Egy éve ülünk a rohadt járványban. (Kolozsvári Szalonna / Szalonnázó)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9716456016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2021.03.10. 08:58:24

A 1818 vagy tíz éve létező, általános államigazgatási segélyvonal, már a régi magyarország.hu oldalon is ez szerepelt. Mégis úgy szólnak róla, mintha kimondottan erre az esetre hozták volna létre (pedig hát nem). A mostani rászervezéssel gyakorlatilag tönkrevágták az alapfunkciót (is).
süti beállítások módosítása