A mi Erzsébetvárosunk

Felszólításból világelsők [68.]

Másodosztályú focisták (és egyebek)

2020. november 22. - amier

2020. szept. 28-án azonnali lemondásra szólította fel Varga Judit "igazságügy" miniszter Vera Jourovát, az Európai Bizottság (EB) értékekért és átláthatóságért felelős alelnökét. Ugyancsak szeptember 28-án egy másik másodosztályú focista, Orbán Viktor miniszter- elnök Ursula von der Leyent szólította fel Jourová leváltására.

vera-jourova.jpg

Ezeket a sajátos, nehezen értelmezhető gesztusokat von der Leyen másnapra (szóvivője útján) már el-, illetve vissza is utasította. Nem sokat gondolkodott azon, mit is kell ilyenkor válaszolni, csak töretlen bizalmát nyilvánította.

2020. nov. 19-én Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szólította fel lemondásra Jourovát — a nemzetközi kommunikáció általa vélt módján, egy magyar nyelvű Twitter-bejegyzésben (sokat tanultak Trumptól).

Ennek a kormánynak marha sok tagja van. Több, mint korábban bármelyiknek. Ha mind sorra kerülnek, bejuthatunk a Guiness-kötetbe.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1716296942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása