A mi Erzsébetvárosunk

Visszatértünk [59.]

2020. október 25. - amier

Több országban már kijárási korlátozás van, nálunk összegyűlt 16 ezer néző a Fradi-Újpestre. Miközben Müller Cecília azt kérte az emberektől, hogy ne menjenek tömegrendezvényre. (444.hu

Orbanisztán hétköznapjai. Focimeccsekkel ünnepeltük a Kis Októberi Szocialista Forradalmat. A tervezett állami ünnepségeket a vírusveszély miatt nem tartották meg.

koronavirus_birkak.jpg

(Fotó: Tom Dede)

Fügedi Ubul

P.s.: Egy, csak egyféle tömegrendezvény fontosabb a járvány elleni védekezésnél, és ez az élsport. Különösen a foci. Gulyás Gergely: „Ha Önt a Fradi-meccs érdekli, semmiképpen ne hagyja ki...”

***

És ha már Gulyás… aki szerint a diákok azért tüntetnek, hogy a kereszténydemokrata kormány irányítsa az SZFE-t. Az SZFE-s diákok visszaszóltak Gulyásnak: Mi az egyetemi autonómiáért tüntetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8616257884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pásztörperc 2020.10.28. 15:41:49

No, erről mondta Magyarbasi, hogy az új rendszerben az egyetemek sokkal nagyobb autonómiát élvezhetnek, mint korábban. Az ellentmondás lényege, hogy mást tartanak egyetemnek. A demonstrálók, ellenállóxámár az "egyetem" a tanárok és diákok valamint az általuk kialakított és képviselt szervezeti kultúra egysége. Miniszterelnökünxámára az "egyetem" az a kuratórium, amelyet ő nevezett ki (alapvetően a kőolajiparból) annak irányítására. Ez kap marha nagy autonómiát: akkorát, hogy a következő kormány se tudjon beleszólni a dolgaiba.

Ügyes.
süti beállítások módosítása